Welke vorm trampoline?

Bij het kiezen van een trampoline kun je verschillende vormen nemen, je kunt kiezen voor een ronde, vierkante of rechthoekige trampoline. Wil je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt bij een trampoline, dan is het rechthoekige model de beste optie. Bij een ronde trampoline heb je het minste oppervlak om te springen, bij een rechthoekige het grootste oppervlak. Hierbij kun je namelijk gebruik maken van de totale lengte van de trampoline, feit is ook dat deze het beste springen.

Rechthoekige trampoline

Past perfect in de tuin

De meeste tuinen hebben rechte vormen, daarom past een rechthoekige trampoline daar ook zo mooi in. Ook heb je meer sprongkracht, omdat niet alle veren bij de trampoline worden gebruikt, bij een rond model worden alle veren gebruikt, wat voor minder sprongkracht zorgt. Vaak geeft een rechthoek ook weinig ruimte verlies, want je kunt de trampoline desnoods in de hoek zetten zodat deze nergens in de weg staat. Op de website van  12springstrampolines.nl kies je voor de gewenste vorm.

Heerlijk genieten met de kinderen

Wat is er nu leuker dan in de zomer een uurtje springen op de trampoline, trouwens kan het in de winter ook. De rechthoekige trampoline is zo ontwikkeld, dat die na een bui regen snel weer droog is waardoor je weer kunt springen. Op deze manier geniet je zomer en winter optimaal, en kun je lekker aan je conditie werken of trainen wanneer je aan wedstrijdspringen doet. Bij 12springstrampolines.nl zijn er voor de professionele springer als de hobby springer voldoende modellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *