Français

Nederlands

Partners

Wij stellen onze partners graag aan je voor

Natuurlijk is een boerderij beginnen niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn ook dingen die wij in het dagelijks leven kunnen doen om wat liever te zijn voor de planeet waarop we leven en daar bewust mee om te gaan. Om deze boodschap te verspreiden hebben we de handen ineen geslagen met partners die hierbij kunnen helpen. We stellen ze hier graag aan je voor!

Klik op het logo om meer te weten te komen over het bedrijf en onze samenwerking.

Odin is de grootste biologische foodcoop van Nederland en bestaat sinds 1983.
Zij geloven dat je met elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt. En mede bepaalt hoe de wereld eruitziet.

FarmCamps wil enerzijds een bijdrage leveren aan de versterking en het behoud van het boerenbedrijfsleven. Anderzijds willen zij jonge gezinnen in verbindingen brengen met een knusse, rustige en natuurlijke omgeving.

Demeter staat voor vitale voeding uit een vruchtbare aarde die bijdraagt aan de gezondheid van mens en planeet. Met jouw biodynamische aankopen met Demeter-keurmerk bied je ruimte aan deze levende landbouwcultuur barstensvol leven om zo het leven door te geven.

Regenwater als grondstof! Rainbeer maakt samen met lokale brouwers bier van regenwater. Door klimaatverandering moeten we op een andere manier met ons (regen)water omgaan. Vang het op het gebruik het in plaats van het als afval te zien. No Rain, No Beer, No Rain, No Party!

Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren te inspireren en activeren. Vegetatie heeft een positieve invloed op klimaat, natuur en mensen. Gedegradeerde landschappen worden hersteld door traditionele technieken te combineren met innovatieve en we opschalen door middel van onze unieke communicatie-aanpak.

Ook zin om de handen uit de mouwen te steken en een geweldige ervaring te hebben op een biologische farm in binnen- of buitenland?  Dan ben je bij WWOOF aan het goede adres.

In 2014 verkochten Wil & Lisan Sturkenboom hun biologisch dynamische boomgaard in Dronten om in het Amsterdamse hun droombedrijf te verwezenlijken. Wat resulteerde in de Fruittuin van West, waar stad en platteland samenkomen.

Klooker is een duurzaamheids-
platform dat duurzaam consumeren het nieuwe normaal wil maken. Door middel van informatie, tips, challenges en een catalogus boordevol goede, mooie en vooral duurzame merken, helpt Klooker je stap voor stap duurzamer te gaan leven. Want elk stapje is er één.

Impact Hub Amsterdam is onderdeel van het snelgroeiende Impact Hub-netwerk van impactondernemers en vernieuwers, met 17.000+ leden in 100+ steden wereldwijd. We bouwen impact-ecosystemen om  maatschappelijke problemen op te lossen door ondernemerschap, vooral op het gebied van food, plastic, circulariteit en een gezonde maatschappij.

De Summer of Soil is een thematische zomer over de levende bodem, met als doel om de bodembeweging in Nederland te verbreden en verdiepen. Het project vindt plaats tussen 31 Mei en 31 Oktober bij de Fruittuin van West in Amsterdam en wordt georganiseerd door Common Soil.


De Balkonie wil jou inspireren tot het creëren van je eigen plekje buiten, waar je ieder vrij moment met mooi weer doorbrengt.

Het Wereld Natuur Fonds heeft samen met natuur- en milieuorganisaties, maar ook met boerenorganisaties én het bedrijfsleven gewerkt aan een oplossing voor het verlies van biodiversiteit: boeren belonen voor natuurvriendelijke landbouw. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze partnerpagina van het WNF!

Bij Permacultuur Nederland gelooft men in lokaal, vers en gezond voedsel wat met respect voor de mens en de aarde is gegroeid.
Met permacultuur kun je o.a. leren hoe je een eetbare tuin kunt ontwerpen die smakelijk, mooi en nuttig is. Zowel voor jezelf als voor de vele wezens waar we onze aarde mee delen.