Met een mooie tuin de zomer in

valdemping kunstgras

Is uw tuin na de afgelopen winter toch nog niet toe aan bezoekers? Wilt u de heg graag weer in toom hebben? Dan is er zeker wat tuinonderhoud aan de orde. We raden aan om een goede snoeischaar te halen wanneer u van plan bent om de hele tuin weer op te knappen. Maar er zijn natuurlijk veel verschillende merken en soorten snoeischaren, en als u niet weet waar u moet beginnen, raden wij u aan om naar felco snoeischaren te kijken. 

Wat is het merk Felco

Het merk felco is afkomstig uit zwitserland. Het merk is al wereldwijd de vaandeldrager sinds 1948. Ze hebben dus zeker erg veel ervaring als het gaat om snoeien. Het merk gaat al zo lang mee doordat ze duidelijke kernwaarden hebben in hun producten. Felco staat namelijk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook zorgt het merk ervoor dat hun snoeischaren gebruikt kunnen worden door zowel professionals als amateurs. Dit alles zorgt ervoor dat het investeren in een snoeimes van felco een slimme keuze is, aangezien deze enorm lang mee gaan. 

Goed en mooi voor de tuin 

Ook is het fijn om te weten dat felco snoeischaren instelbare snijkoppen hebben. Dit zorgt ervoor dat er een schone snijwond komt waardoor uw planten snel genezen. Hierdoor wordt de plant dus niet beschadigt tijdens de snoeibeurt en blijft uw tuin in prima conditie. Hiernaast zijn de scharen ook voorzien van een sapgoot, wat zorgt voor de meest optimale snoeiwond en een snel herstel van de plant. 

Een goede schaar voor elke hand en klus

Goed om te weten is dat felco snoeischaren verkrijgbaar zijn in verschillende groottes en voor verschillende doelen. Ze hebben namelijk scharen voor specifieke doeleinden of juist voor veel universele doeleinden. Zo kan de felco 2 gebruikt worden voor veel verschillende taken. Maar als u een snoeischaar voor specifieke doeleinden nodigt hebt, heeft felco ook veel keuze voor u. Naast het hebben van veel verschillende snoeischaren is er bij felco ook altijd een snoeischaar voor uw vorm hand. Het maak tniet uit of u linkshandig of rechtshandig bent. Of of u enorme of kleine handen heeft, felco heeft speciale snoeischaren voor iedereen. Hiernaast heeft devakhandel.nl ook goede beschermmiddelen voor u tijdens het onderhoud, zoals hun Grisport werkschoenen.

Een lange levensduur

Zoals gezegd hebben felco producten een hele lange levensduur. Zeker als u de snoeischaar goed schoonmaakt als u klaar bent met snoeien kunt u zeker jarenlang dit product blijven gebruiken. Ook is het handig om wanneer u klaar bent de scharen schoon te maken en te beschermen tegen roest met speciale oliën. Ook kunt u de schaar langer in leven houden doordat u onderdelen kan vervangen. En hiernaast kunt u ook altijd uw snoeischaar slijpen met een felco slijpsteen om uw schaar wat scherper te maken. 

Wilt u dus uw tuin gereed maken voor de zomer? En moet u hiervoor toch nog even de tuin goed snoeien. Dan raden wij aan om een kijkje te nemen naar de producten van Felco. Deze gaan dus jaren met u mee en ze hebben een snoeischaar voor elk soort klusje wat u wilt oplossen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *