Groothandel in agrarische onderdelen

kunstgras achtertuin

Mister Agri is de agri specialist van Nederland en België. Wij verkopen alles wat je nodig hebt voor landbouw en veehouderij. Zo hebben wij bijvoorbeeld alle klemmen en drinkbakken die je voor je favoriete dieren gebruikt. Maar ook hebben wij een uitgebreide collectie aan tractoronderdelen. Dit varieert van hefarmen tot aan aftakassen. Maar ook de ideale stoel mag niet ontbreken aan deze collectie. Je brengt meestal heel wat uren door op de tractor per dag. En daarom is het belangrijk hier comfortabel te zitten. Vaak investeren boeren hier eerder in als in een dure auto. Ook vind je er alles voor het bouwen van je eigen werkplaats. Alle onderdelen en bevestigingsmaterialen. Maar ook kasten, klemmen en buizen.

Aftakassen voor iedere trekker

De aftakas van mister agri is voordelig geprijsd en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook hebben wij bij deze artikelen de Cat 1,2 of 3 klassering vermeld. En daarnaast staan alle afmetingen uitgebreid beschreven. Zelfs de pk’s hebben wij voor je toegevoegd aan de omschrijvingen. Een aftakas is een cruciaal onderdeel van de machines. Daarom zijn er ook beschermingskappen voor. Zo gaat je aftakas een tijd langer mee. De afmetingen hiervan worden vaak van kruisstuk tot kruisstuk gemeten. Ook wordt er een advies gegeven over het toerental in combinatie met het aantal pk’s. Het is belangrijk dat je deze adviezen opvolgt in verband met de garantie. Als extraatje hebben we bij diverse modellen ook de statische belasting erbij gezet.

De ideale stoel voor de tractor

De ideale trekker stoel is luchtgeveerd en uiterst comfortabel. Dit is een keuze die moeilijk te maken is. Want je moet namelijk rekening houden met de bestuurders en bijrijders op de tractor. Je wil dat hun ook comfortabel kunnen zitten. Veel mensen brengen namelijk meer als 8 uur door op de tractor. De stoel is dan als het ware het huis van de tractor. Een goede tractorstoel is geen overbodige luxe. Wanneer je op een versleten stoel zit kun je snel lichamelijk klachten oplopen. En een echte boer heeft geen dag rust en kan niet stil komen te zitten. Voor mensen die weinig op de tractor zitten en hem meer hobbymatig gebruiken hebben wij de basis modellen. Al onze artikelen verkopen wij tegen extra voordelige groothandelsprijzen.

De beste topstangen van Nederland

Een topstang voor tractor vind je in de beste webshop van Nederland op het gebied van agrarische producten. De Walterscheid topstang is een van de meest verkochte artikelen in de agrarische wereld. Maar ook de hydraulische topstang wordt veel gekocht door boeren. Als je echt voor kwaliteit wil gaan dan raden we een van deze 2 modellen aan. Maar ook voor montage en trekpennen hebben wij in het assortiment. Deze onderdelen worden vaak gebruikt in combinatie met andere machines. Bij het uitkiezen van de juiste topstang let je uiteraard op de dikte van de stang. Maar ook is het belangrijk om gebruik te maken van goede kogelscharnieren. Je wilt immers niet dat de topstang los gaat schieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *