Français

Nederlands

Evenementen

Speciale vertoningen en meer

Hier vind je alle informatie over aankomende evenementen rond The Biggest little Farm, zoals speciale vertoningen of evenementen van en met onze partners.

23/08 Apeldoorn – Openluchtvertoning Gigant

Voor het derde jaar op rij organiseert Filmtheater Gigant in Apeldoorn weer filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Van Reekumplein tussen Gigant en Coda maken zij hun eigen buitenbios, waar je een prachtige selectie films kunt komen bekijken. Op 23 augustus staat The Biggest little Farm op het menu. Dat is niet het enige, want er is uiteraard weer een bar, gevuld met zomerse bieren, fijne wijnen en er zijn goed gevulde borrelplanken, geheel in smaak en stijl van de film te verkrijgen! Kijk hier voor tickets en details.

02/09 Amsterdam – The Biggest little Farm + diner in toprestaurant As

Restaurant As op de Zuidas maakt fantastisch, puur eten en werkt met lokale leveranciers. Een perfect match voor The Biggest little Farm dus. Op 2 september bieden Restaurant As en Cinemien een speciaal arrangement aan. Een driegangendiner van 100% lokale producten met daarna de vertoning van The Biggest little Farm in de tuin van het restaurant. Er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. Reserveer door te mailen naar reserveren@restaurantas.nl onder vermelding van Filmavond + diner. De reservering wordt bevestigd door een Tikkie betaalverzoek, dus graag in de mail uw naam en mobiele nummer vermelden plus het aantal personen. Ontvangst vanaf 19.00 uur, start diner 19:30 uur. De filmvertoning start om 21.00 uur. Kosten diner en film zijn €52,50 inclusief water. Wijn, fris en bier kunnen aan de bar worden besteld en direct worden afgerekend. Meer info volgt snel via Facebook of bel voor meer informatie: 020- 6440100.

11/09 Uden – Boer-in-Natuur host screening bij Filmhuis De Pul

“Wauw!” Dat was de reactie van Debbina en Wilco van boerderij BoerInNatuur na het zien van The Biggest little Farm. Als voedselbospioniers hadden zij niet alleen van de film genoten, maar er ook veel in herkend. Dat moeten mensen in Uden en omgeving ook weten, dachten ze. Daarom slaan BoerInNatuur en Filmhuis de Pul de handen ineen en organiseren op woensdag 11 september een vertoning van The Biggest little Farm in Uden. Debbina en Wilco zullen de vertoning van wat context voorzien door hun eigen ervaring te delen. De film begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.15. Entreeprijs is slechts €6. Koop je ticket hier.

30/08 Leeuwarden – IepenAir Bios in het Dr. Zamenhofpark

Hij is er weer deze zomer: de geweldig leuke IepenAir Bios! Films in de buitenlucht over samenleven in een wereld die steeds sneller verandert. Dus neem je vrienden, buren en familie mee en ga er heerlijk voor zitten tijdens een van de gratis filmvertoningen. Op 30 augustus wordt in het Dr. Zamenhofpark The Biggest little Farm vertoond. De voorstelling begint rond 21.00 uur.

13/09 Bloemendaal – Openluchtvertoning Caprera

Aan het eind van de zomer is er een vertoning van The Biggest little Farm midden tussen de duinen en het bos. Kom 13 september naar het openluchttheater Caprera bij Bloemendaal en geniet van de film midden in de natuur! Voorafgaand aan deze speciale vertoning zal er een inleiding zijn, waarin de brug wordt geslagen tussen de thema’s van de film en ons eigen leven. Hoe kunnen wij meer in harmonie leven met de natuur? Klik hier voor tickets.