De leukste tuintrends van nu

Elke lente is het weer zover, de resten van de winter kunnen opgeruimd worden en de tuin moet weer klaargemaakt worden voor de zomer. Mocht je nog opzoek zijn naar frisse ideeën en inspiratie dan ben je op de juiste plek. Wij hebben de twee leukste tuintrends gevonden en delen deze graag met je.

De terrasoverkapping

In Nederland moeten we het hebben van het weer. Deze is erg wisselvallig, waardoor je vaak niet het hele seizoen in de tuin kan zitten. Vaak is de temperatuur prima, maar zijn we verplicht om binnen te schuilen voor de regen. Zonde, want die frisse buitenlucht wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk. Een terrasoverkapping is daarvoor de ideale oplossing. Naast het drooghouden geeft een terrasoverkapping je tuin een eigen karakter. De stijl voegt toe aan de harmonie van je tuin om een geheel te creëren. Het voordeel van zo’n overkapping is dat deze vrijwel altijd op maat gemaakt kunnen worden, zodat er voor iedere tuin een terrasoverkapping mogelijk is.

Terrasoverkapping

Een tuinkamer

Mocht een terrasoverkapping niet aansluiten op jouw wensen of wil je liever een dichte omgeving? Dan is een tuinkamer de ideale oplossing. Deze buitenkamers worden gebouwd met hoge kwaliteit materialen om elk seizoen te overbruggen. Je kan ervoor kiezen om de zijkant open of dicht te laten, waardoor je zelfs in de winter gebruik kan maken van jouw gepersonaliseerde tuinkamer. En ze hoeven natuurlijk niet perse in de achtertuin te staan, je kan er ook voor kiezen om een lux carport te plaatsen zodat je auto altijd droog staat en beschermd is tegen vervelende vogelpoep.

De mogelijkheden zijn eindeloos en dankzij perfect maatwerk past een terrasoverkapping of tuinkamer altijd. Maak je droomtuin compleet en ga op zoek naar een betrouwbare verkoper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *