Creëer een heerlijke zomerse tuin

Was jij ook zo toe aan de zomer? We zijn weer helemaal happy met deze zomerse dagen die ook nog eens langer duren naar gevoel. Het blijft langer licht en dat betekent dat we ook langer buiten kunnen blijven en genieten van de buitenlucht. Nog meer redenen dus om eens aan de tuin te werken en er een echt zomers paradijs van te maken. 

Meer kleur

Juist nu kun je meer kleur in je tuin verwerken. Plaatsen bijvoorbeeld roze plantjes in de tuin of koop eens gekleurde kussens voor in die loungeset. Je kunt veel kanten op en dat maakt het juist zo leuk om dan eens op zoek te gaan naar kleur. 

Eetset

Ook zullen we geneigd zijn om buiten te eten. Denk bijvoorbeeld eens aan die heerlijke zomeravond waar je met vrienden nog lekker buiten kunt dineren. Het weer is natuurlijk ook perfect om die barbecue weer eens aan te steken en te smullen van allerlei barbecue gerechten. Een kleine tip van ons voor als je een kleine koelkast hebt. Voel een kruiwagen met ijs en zet daar het drinken in. Zorg er wel voor dat je de kruiwagen in de schaduw zet!

Een veranda

Een veranda is natuurlijk de perfecte plek om deze zomer op door te komen. Zorg dat je een veranda op maat laten maken door bijvoorbeeld Houthandel Wielink. Zo weet je namelijk zeker dat je een passende plek in de tuin hebt, waar je met gezelschap kan zitten. 

Een hangmat

Hoe zomers wil je het hebben met het plaatsen van een hangmat in je tuin. Je kunt deze tussen twee palen of bomen knopen. Heb je geen bomen of palen? Geen probleem. Er zijn namelijk ook hangmatten die je vast kunt maken aan een frame. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *