Bloemen voor speciale gelegenheden bestellen

Sommige feestdagen zijn meer bijzonder dan andere dagen. Is uw collega jarig of neemt zij afscheid, wilt u uw receptie of afdeling verfraaien met een feestdagen boeket? De mogelijkheden zijn enorm. In deze blog vind je inspiratie en informatie over de meest populaire boeketten per gelegenheid. Daarnaast vertellen we je kort meer over de belangrijkste voordelen en nadelen van online bestellen.

 • Bloemen voor secretaressedag: Secretaresses zijn de ultieme regelaars die veelal achter de schermen blijven staan. Maar een keer per jaar staan zij in het zonnetje. Op secretaressedag!  Laat de waardering voor uw secretaresses zien en bestel een mooi boeket.
 • Verjaardagsboeket: Iedereen verdient een bloemetje, maar vooral de jarige! Wij maken boeketten die helemaal volgens uw wens zijn samengesteld. Op kleur, vorm en grootte. Feestelijkheid voor de jarige!
 • Welkomst – of afscheidsboeket: Komt de lang gemiste collega eindelijk terug van zwangerschapsverlof, het ziekenhuis of van een lange reis? Met een welkomstboeket laat u zien dat u de werknemer welkom heet en bovendien zeer waardeert. Met een royaal boeket zegt u meer dan duizend woorden. Maar vooral: dank! Het is ook heel geschikt als cadeau wanneer een collega met pensioen gaat.
 • Bloemen voor Pasen:  De meest populaire bloemen die in Paas decoraties of Paas boeketten gebruikt worden zijn tulpen, hyacinten ranonkels, gipskruid, anemonen en sneeuwballen. Wij maken graag een bijzonder vrolijk bloemen Paasstuk voor u of uw klant.
 • Kerstboom voor op kantoor:  U kunt bij ons één of meerdere kerstbomen huren of kopen of uw gehele bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor, met minimale overlast, dat alle bomen netjes worden bezorgd en opgetuigd in uw gewenste kleur en stijl.

Waarom mijn boeket online bestellen?

Steeds meer consumenten bestellen de boeketten online. Het grote voordeel hiervan is de snelle bezorging, het ruime aanbod en de mogelijkheid tot personaliseren. Bij aanbieders als Fleurop, Regiobloemist, Topbloemen en Greetz heb je tegenwoordig een heel royaal aanbod aan boeketten en andere cadeau’s. Altijd vers, en vaak bezorgt door een lokale vakkundige bloemist. Hieronder sommen we in het kort de belangrijkste voordelen op.

 • Online profiteer je van het meest ruime aanbod
 • Je kunt eenvoudig zoeken op prijs, kleur, gelegenheid of seizoen
 • Het wordt supersnel bezorgd, vaak al dezelfde dag
 • Vaak bezorgd door lokale bloemisten dus maximale versheid
 • 7-dagen vaasgarantie
 • De mogelijkheid om er een kaartje met persoonlijke boodschap aan toe te voegen

Waarom toch naar de bloemist om de hoek gaan?

De online bloemenwinkel is niet voor iedereen de oplossing. Veel mensen doen toch graag inspiratie op in de winkel. Hier kan je de bloemen zien, ruiken en voelen. Zo kan je in de winter, lente, herfst of zomer inspiratie op doen welke kleuren en bloemen er zijn. Ook kan je daar om advies vragen van een ervaren bloemist wat online niet zo makkelijk kan. Een laatste voordeel van bloemen kopen bij de bloemist is dat je ze direct mee kunt nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *