Bepaal de sfeer in je tuin

Adezz plantenbakken

Nog te weinig wordt er gebruik gemaakt van plantenbakken om de sfeer te bepalen in een tuin, met Adezz plantenbakken vind je precies de plantenbak waar je al lang naar op zoek bent. Verschillende soorten materialen, voor zowel de moderne als de traditionele tuin in welke vorm deze ook is. Rechthoekig, ovaal of rond het is allemaal mogelijk, in verschillende formaten om tot de perfecte plantenbak te komen. Door de jarenlange ervaring, zijn de plantenbakken ideaal om te gebruiken in de tuin.

Hoge kwaliteit plantenbakken

Zomer en winter wil je genieten van je plantenbakken in de tuin, niet voor niets zijn Adezz plantenbakken van uitstekende kwaliteit. Geschikt om onder alle omstandigheden buiten te staan, de plantenbakken van bijvoorbeeld cortenstaal worden jaar na jaar mooier hoe ouder ze worden. De bruin oranje roestkleur geeft de plantenbak een unieke kleur, welke jaar na jaar mooier zal worden. Ook deze plantenbak is in veel verschillende maten en vormen verkrijgbaar, in de webshop van vanslootengardening.nl vind je alle informatie.

Adezz plantenbakken

Onderstel

Bij de verschillende Adezz plantenbakken kun je ook kiezen welk onderstel je wilt, hierbij heb je de keuze tussen bijvoorbeeld een bak zonder bodem of op wieltjes. Op deze manier kun je desgewenst een eenvoudig verplaatsbare plantenbak gebruiken, maar ook vaste plantenbakken is natuurlijk mogelijk. De bakken zijn in positieve zin opvallen in de tuin, niet alleen door het ontwerp maar ook de verschillende materialen die zijn gebruikt. Ga ook voor uniek en surf snel naar vanslootengardening.nl en maak je keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.