Fran├žais

Nederlands

The Biggest little Farm in de les

The Biggest Little Farm is een film met een belangrijke en interessante boodschap: namelijk dat in harmonie leven met de natuur niet een gemakkelijke weg, maar zeker mogelijk is!
Hoe John en Molly Chester te werk zijn gegaan is een manier van landbouw bedrijven die nog niet veelvuldig voorkomt in de wereld. Daarom is het ontzettend interessant om dit soort onderwerpen mee te nemen in bijvoorbeeld een les Aardrijkskunde of Biologie.
JEF wil kinderen en jongeren filmwijs maken, en doen dit door middel van boeiende lespakketten die je als leerkracht in je lespakket kan integreren. De lesmap van JEF biedt hulpmiddelen aan om leerlingen de film op een actieve, creatieve en kritische manier te laten beleven.

Heb je interesse in de lesmap? Stuur dan een e-mail naar info@cinemien.nl voor meer informatie.