Français

Nederlands

Video: John Chester vertelt over The Biggest little Farm

“We weten meer over de oppervlakte van de maan dan over de bovenste 60 centimeter van datgene dat ons voorziet van leven. En dat is nu juist magisch!”

John Chester is gek op onze aardbodem. De voormalig cameraman voor National Geographic kocht met zijn vrouw, privéchef Molly, een landgoed met droom om hier een biodynamische boerderij van te maken. Maar… de grond bleek compleet uitgeput en onvruchtbaar. Zo werd al snel duidelijk dat alles begint en eindigt met de bodem. Door veel geduld en goed te luisteren naar de natuur brachten ze het leven terug in de grond van Apricot Lane Farms en maakten er een bloeiende oase van landbouw en wilde natuur van.

In dit interview van filmdistributeur Cinemien vertelt John over het belang van landbouwinnovatie en samenwerken met de natuur.

The Biggest little Farm is vanaf 13 juni te zien in de bioscoop!