Fran├žais

Nederlands

(Gesloten) Win het boek ‘Voedselbos’ van Madelon Oostwoud

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

Na het zien van The Biggest little Farm krijg je ongetwijfeld zin om zelf aan de slag te gaan. Als je het echt groots wilt aanpakken en een stuk grond tot je beschikking hebt, dan kun je overwegen om een voedselbos aan te leggen. Voedselbossen staan volop in de belangstelling, omdat ze bijdragen aan een duurzame voedselproductie. Ze kennen een hoge biodiversiteit en verrijken de bodem; ze zijn volledig zelfvoorzienend en klimaatbestendig.

Madelon Oostwoud is ontwerper en tuinauteur. Zij kweekt al jaren groenten, fruit en kruiden in de postzegeltuin achter haar huis. Ze heeft een voedselbos in Noord-Holland, geeft lezingen en workshops en schrijft voor tuintijdschriften. Madelon schreef eerder het succesvolle boek ‘Een kleine eetbare tuin met vaste planten’ en heeft nu het boek ‘Voedselbos’ uitgebracht, met daarin inspiratie voor het ontwerpen en beheren van een voedselbos.

The Biggest little Farm mag het boek ‘Voedselbos’ van Madelon Oostwoud + de ‘plantengids met 250 eetbare vaste planten en kweekbare paddenstoelen’ weggeven. Wil je kansmaken op dit boek? Stuur dan een mail naar info@cinemien.nl met je adresgegevens, met als onderwerp ‘Voedselbos’ en laat kort weten waarom jij wilt winnen.